Buikriem

De buikriem aanhalen.
In deze tijd van crisis iets waar we allemaal last van hebben.
Ik niet. Ik kijk er reikhalzend naar uit.
Alle ellende van de afgelopen tijd vergeten door dat ene moment van triomf.
Daar doe ik het voor.
Het lijden.
Het afzien.
En meteen na die overwinning komt het besef dat de strijd gewoon weer verder gaat. De veldslag is gewonnen, de oorlog gaat weer door.
Ik zie op mijn riem dat ik weliswaar een gaatje ben opgeschoven, maar er wachten er nog veel meer.
Dus begin ik weer van voor af aan met mijn dieet. De eeuwige strijd met het gewicht. Elke dag opnieuw je motivatie zoeken, ook als het tegenzit. Daarom neem ik maar weer mijn tomaatje met yoghurt-dip, ga een stukje lopen of doe een poging tot wat buikspieroefeningen, op weg naar weer een gaatje strakker.
We komen er wel.
Ooit.
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Captcha Image
Refresh

*